New South Wales

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju New South Wales

Nekretnina na prodaju u Novom Južnom Walesu

Novi Južni Wales je država jugoistočne Australije koju karakteriziraju primorski gradovi i nacionalni parkovi. U glavnom gradu Sydneya smještene su kultne nacionalne nacije, poput operne kuće u Sydneyu i Harbour Bridgea.

Novi Južni Wales smješten je na jugoistočnom dijelu, na jugu ga omeđuje Victoria, na sjeveru Queensland, na zapadu Južna Australija. Uključuje i otok Lord Howe u južnom Tihom oceanu. Unutar teritorija postoje dvije enklave: teritorij australskog glavnog grada i teritorij zaljeva Jervis.

Ako se želite preseliti u Australiju i želite kupiti nekretninu na prodaju u Novom Južnom Walesu, morate znati neke vijesti o tržištu nekretnina.

Tržište nekretnina u regiji Novi Južni Wales jače je od Sydneya, ali budite oprezni jer ima više zamki.

Regionalne vrijednosti Novog Južnog Walesa porasle su 3,2% u prošloj financijskoj godini, dok je metro u Sydneyu pao 4,5%.

U prvom tromjesečju 2018. udio gubitaka od preprodaje u Sydneyu iznosio je 2,4%. Botany Bay, Hunters Hill, Mosman i Willoughby nisu imali daljnju prodaju s gubitkom, dok su Burwood, Canterbury i Hurstville imali najveći postotak gubitaka.

Preprodaja s gubitkom na regionalnim tržištima Novog Južnog Walesa iznosila je 4,2%. Slijedom toga, čak i u razdobljima kontinuirane jačine regionalnih cijena, njegov je gubitak bio gotovo dvostruk u odnosu na Sydney.

 

Ključni demografski kontekst ostaje nepromijenjen, a najnovije brojke australskog zavoda za statistiku pokazuju oko dvije trećine ili 15,8 milijuna od svih 24,6 milijuna Australaca koji žive u Sydneyu, Melbourneu, Brisbaneu, Perthu i Adelaideu.

Ova koncentracija ljudi dovela je do zapažanja da je australska sreća uvelike ovisila o pregršt kapitala.

Analiza podataka o prodaji otkrila je da su vlasnici kuća u najpopularnijim gradskim regijama u posljednjih šest mjeseci ostvarili prosječnu dobit od 875.000 američkih dolara preprodajom svojih domova.

To se dogodilo kada je prosječna cijena domova u Sydneyu pala za 6% u posljednjih godinu dana.

Šarmantna država Novi Južni Wales može se pohvaliti velikom količinom živih gradova i glavnih regionalnih centara koji ugošćuju raznoliku i naprednu industriju. Iza kozmopolitskih granica Sydneya, glavnog grada države, pronaći ćete glavne obalne gradove Newcastle i Wollongong, kao i mnoga druga zanimljiva regionalna središta u kojima se traže nekretnine na prodaju u Novom Južnom Walesu.

 

Jedan od najvećih svjetskih gradova, Sydney je bogati i multikulturni dom od 5,1 milijuna ljudi. Poznat po visokoj kvaliteti života, Sydney je vodeće australijsko financijsko i komercijalno središte i vodi zemlju u nizu industrija, uključujući digitalnu ekonomiju, proizvodnju, profesionalne usluge, istraživanje, obrazovanje i turizam.

Najbolja mjesta na kojima žive i traže nekretnine za prodaju u Novom Južnom Walesu su Sydney, Newcastle i Wollongong.

Središnja poslovna četvrt Sydneya smještena je u srcu grada, pored kultne Sydneyjeve opere i Harbour Bridgea. Ostali glavni trgovački centri raštrkani su po cijelom gradu, uključujući sjeverni Sydney i park Macquarie na sjeveru, Parramattu na zapadu i industrijska središta u i oko juga grada.

Newcastle je veliki regionalni grad, smješten samo dva sata vožnje sjeverno od Sydneya, u srcu vinske regije Hunter Valley.

Budući da je jedna od najvećih luka na svijetu, Newcastle ima procvat lokalnog gospodarstva, a njegova industrijska i proizvodna imovina proširila se i na druge sektore poput poljoprivrede, obrazovanja i zdravstva.

U prošlosti je bio proglašen jednim od 10 najboljih gradova na svijetu. Newcastle se može pohvaliti snažnom primorskom kulturom, umjetničkom scenom u nastajanju, ljubaznim ljudima i opuštenim životnim stilom.

Ako više volite kupiti nekretninu na prodaju u blizini plaže, Wollongong je uspješni obalni grad s oko 204 000 stanovnika, samo 90 minuta vožnje južno od Sydneya.

Wollongong je prepoznat kao jedno od vodećih australijskih industrijskih i proizvodnih centara.

Smješten na slikovitoj južnoj obali Novog Južnog Walesa, Wollongong je okružen netaknutim plažama i nacionalnim parkovima.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 3033

Prodaja Kućica na splavu, New South Wales, Sydney, Sidney, .

5,430,535.43HRK
Prodaja
Kućica na splavu

354 m²
NEW HOUSE. Nikada nije živio u! Sve ponude SUBMITTED.DALKEITH kvalitete u prekrasnog mjesta. Zapanjujući je jedina riječ koja uvažava dom takvog bespr...
Karta, kretanje cijena i statistike
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB